Ge rättigheter för turnering till hel klubb

April 21, 2024

Om man vill kan man numera ge alla i en klubb rättigheter att administrera en turnering. Tex om man har en distriktsturnering som en klubb anordnar. Då kan man ha den kvar som distriktsturnering, gå till hantera administratörer och mata in ett klubbid så kan alla i den klubben som har någon rättighet i klubben, hantera turneringen.

Office 2007-Office 365

April 21, 2024

Nu har medlemssystemet gått över från gamla Office Excel-format till nyare. Så alla filer som exporteras får nu ändelsen xlsx och allt som ska importeras måste ha ändelsen xlsx.

Publikt API

February 19, 2024

Nu finns starten på ett publikt API i medlemssystemet. Detta för att kunna hämta turneringsinformation etc och kunna styra formatering av den själva på klubbens hemsida tex.

Lite mer statistik och tillsnyggning

February 4, 2024

Nu finns en “Skriv ut”-meny i toppmenyn i en turneringsgrupp, så man slipper klicka på små skrivarsymboler. Under en spelares presentation och under visa motståndare finns numera statistik per Långparti/snabb/blixt, ett önskemål från Mikael Helin.

Mobilvänligare resultatvy

October 29, 2023

Tack vare Ganesh Srinivasson hjälp så är det nu betydligt lättare att mata in resultat i individuella turneringar om man har en mobiltelefon. Tack Ganesh för kontakt och css-styling!

Möjligt lägga in personnummer

October 29, 2023

Som administratör kan man nu lägga till personnummer på medlemmar i medlemssystemet. Detta är inget krav, men som en del i närmandet mot SISU Idrottutbildarna samt att en del kommuner och distrikt kräver fulltständigt personnummer på medlemmar, så finns nu möjligheten. Uppgifterna hanteras dock sparsamt. Man kan endast se de sista fyra siffrorna som klubbadministratör genom att hålla muspekaren över födelsedatumet.

Inbjudan-länk

May 22, 2023

Nu finns en länk som heter inbjudan i turneringsinställningar. Lägg inbjudan till din turnering där, så syns den direkt på resultat-sidan under på gång och spelare kan klicka på den och se detaljerna för din turnering.

Bekräftelsemail

May 22, 2023

När du anmäler dig till en turnering, får du som spelare numera ett bekräftelsmail som innehåller avanmälan-länk, så du kan avanmäla dig själv från turneringen ifall du behöver. Om en spelare avanmäler sig och inte har betalt, tas hela anmälan bort. Har spelaren betalt behålls spelaren, men hen markeras som att den inte kommer att dyka upp.

Lotta utan att publicera

April 30, 2023

En länge efterfrågad feature har varit att kunna lotta utan att publicera. Nu finns den! Gör som vanligt när du lottar, men istället för att välja “Lotta nästa rond”, välj “Lotta nästa rond utan publicering”. Du får du upp lottningen för nästa rond i editeringsläge. Inget är då publicerat. Går du vidare utan att spara händer inget. Antingen så ändrar du något i lottningen och väljer spara, eller så sparar du direkt. Då publiceras lottningen.