Mobilvänligare resultatvy

October 29, 2023

Tack vare Ganesh Srinivasson hjälp så är det nu betydligt lättare att mata in resultat i individuella turneringar om man har en mobiltelefon. Tack Ganesh för kontakt och css-styling!

Möjligt lägga in personnummer

October 29, 2023

Som administratör kan man nu lägga till personnummer på medlemmar i medlemssystemet. Detta är inget krav, men som en del i närmandet mot SISU Idrottutbildarna samt att en del kommuner och distrikt kräver fulltständigt personnummer på medlemmar, så finns nu möjligheten. Uppgifterna hanteras dock sparsamt. Man kan endast se de sista fyra siffrorna som klubbadministratör genom att hålla muspekaren över födelsedatumet.

Inbjudan-länk

May 22, 2023

Nu finns en länk som heter inbjudan i turneringsinställningar. Lägg inbjudan till din turnering där, så syns den direkt på resultat-sidan under på gång och spelare kan klicka på den och se detaljerna för din turnering.

Bekräftelsemail

May 22, 2023

När du anmäler dig till en turnering, får du som spelare numera ett bekräftelsmail som innehåller avanmälan-länk, så du kan avanmäla dig själv från turneringen ifall du behöver. Om en spelare avanmäler sig och inte har betalt, tas hela anmälan bort. Har spelaren betalt behålls spelaren, men hen markeras som att den inte kommer att dyka upp.

Lotta utan att publicera

April 30, 2023

En länge efterfrågad feature har varit att kunna lotta utan att publicera. Nu finns den! Gör som vanligt när du lottar, men istället för att välja “Lotta nästa rond”, välj “Lotta nästa rond utan publicering”. Du får du upp lottningen för nästa rond i editeringsläge. Inget är då publicerat. Går du vidare utan att spara händer inget. Antingen så ändrar du något i lottningen och väljer spara, eller så sparar du direkt. Då publiceras lottningen.

Spelare på fast bordsnummer

March 26, 2023

Om man pga utrymmes eller andra skäl behöver placera en spelare på ett fast bordsnummer i sin turnering kan man nu göra det. Gå till visa deltagare, klicka på deltagaren och fyll fältet “Fast bordsnummer”.

W.O resultat

October 24, 2022

Lägger du in w.o-resultat i en individuell turnering, så får du numera frågan om du vill ta bort spelaren som lämnade w.o från nästa rond.